Termékek Menü

Miért jobb az új Házi-Lekvár.hu?

Miért jobb az új Házi-Lekvár.hu?

Papp Lekvár - kézműves lekvár különlegességekEgyre többen keresik lekvárjainkat az interneten így régi weboldalunkat ezzel ki is nőttük...

Az egyre nagyobb érdeklődés indokoltá tette, hogy egy vadiúj webáruházat készítsünk látogatóinknak, ahol könnyedén, pár gombnyomással megvásárolhatják a kedvenc terméküket, legyen az lekvár, szörp, öntet, vagy legújabb termékcsoportunk: Papp Miklós mézei.
Az új weboldal új akciókat, bónuszokat, kuponokat is kínál, amelyekből van, amit már az első vásárlásnál igénybevehetsz ;)

Tovább olvasom:

Elindult az új házi-lekvár.hu

Napról napra frissítjük termékeink listáját, hogy teljes képet kaphass Te is termékeinkről. Szeretnénk, ha a virtuális világhoz képest, kóstolás nélkül is ki tudnánk alakítani a képet arról, hogy miért érdemes valódi kézzel készült, vitamingazdag és fantasztikusan finom lekvárjainkat fogyasztani.

Te kóstoltad már?

Ha igen, sokat segítenél, ha a kóstolt lekvár leírásánál elmondanád róla véleményed, hiszen mi is ebből tanulunk, illetve hogy más is bátran kipróbálhassa ajánlásod nyomán. 

Ha még nem ízlelted semelyik termékünket, vagy csak nem rendeltél még belőle interneten, akkor neked egy speciális ajánlattal készülünk. Első kóstoláshoz egy ingyen házhozszállítást kapsz ajándékba, ha kitöltöd főoldali űrlapunkat. A kupont később is igénybe veheted, nem kell azonnal felhasználni... viszont, hogy meddig kínálunk ajándék házhoz szállítás kupont? Hmmm... ez titok ;) - úgyhogy töltsd le amíg fent van!

VISSZALÉPEK A KUPONHOZ

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek
blog comments powered by Disqus