Termékek Menü
0

Lekvár különlegességek

Lekvár különlegességeimet hosszú évek munkájával teszteltem és finomítottam ki, hogy egyedülálló és lenyűgöző ízekkel lephesselek meg.

Rendezés:
1.000 Ft

Összetevők:  fekete áfonya, almavelő,

 cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

chili paprika 0, 001 %

100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült

(60 g fekete áfonya,  25 g alma)

összes cukortartalom: 20g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

 

 

 

Ajánljuk húsételekhez, joghurthoz és kefírhez is.

1.000 Ft

 

Összetevők:  eper,  almavelő,

 cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

chili paprika 0, 001 %

100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült

(70 g eper,  10 g  alma)

összes cukortartalom: 30g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

 

 

 

Ajánljuk palacsintához és muffinhoz is.

1.000 Ft

 

Összetevők:  birsalma, cukor,  dió 0,4 %, , mazsola 0,2  % sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 75 g gyümölcs felhasználásával készült

összes cukortartalom: 30 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Allergén anyag: dió, mazsola

Felbontás után hűtve tárolandó!Igazi különlegesség, igazi ínyenceknek!

1.000 Ft

Összetevők:  füge,  almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, dió 2% mazsola 1%

100 g termék 75 g gyümölcs  felhasználásával készült

(45 g füge,  30 g alma)

összes cukortartalom: 30 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

1.000 Ft

Összetevők:  fekete áfonya, fekete szeder, málnavelő,   almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, dió 2% mazsola 1%

100 g termék 80 g gyümölcs  felhasználásával készült

(20 g áfonya, 20 g szeder, 20 g alma, 20 g málna)

összes cukortartalom: 20 g / 100 g

Napfénytől védve tárolandó!

Felbontás után hűtve tárolandó!

1.000 Ft

Összetevők:  kék szőlő velő,

 cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 80 g gyümölcs (kék szőlő velőzve) felhasználásával készült

összes cukortartalom: 25 g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

 

Fánkok és rétesek kiváló alapanyaga lehet, de sajtokhoz is bátran ajánljuk akár kaláccsal, kenyérrel, akár egy finom rántott camembert mártásaként. Állaga miatt a pici gyerekek kedvence is, mivel krémesre passzírozzuk és garantáltan magmentes, tiszta ízű finomság lesz belőle.  

1.000 Ft

Összetevők: birsalma, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer kálium szorbát, levendula virág: 0,001%

100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült

Összes cukortartalom: 30 g/ 100 g

1.000 Ft

összetevők: eper, almavelő, cukor, sürítőanyag: pektin, tartósitószer: kálium szorbát, levendula virág 0,001%

100g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült (70 g eper, 10 g alma)

összes cukortartalom 30g / 100 g

 

 

Ajánljuk palacsintához és muffinhoz is.

1.000 Ft

levendulás fekete ribizli

Összetevők: fekete ribizli velőzve, (mag és héj nélkül, passzirozva), cukor, tartósítószer: kálium szorbát, levendula 0,001%

100 g termék 75 g gyümölcs felhasználásával készült (kizárólag f. ribizliből)

Összes cukortartalom 30g / 100 g

 

Húsételekhez és sajtokhoz tudjuk ajánlani.

1.000 Ft

Összetevők:  kék szőlő velő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, levendula 0,001 %

100 g termék 80 g gyümölcs ( kizárólag kék szőlő velőzve) felhasználásával készült

összes cukortar!talom: 25 g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó

1.000 Ft

Összetevők: Sárgabarack, cukor, tartósítószer. kálium szorbát, levendula virág 0,001%

100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült (kizárólag sárgabarack)

Összes cukortartalom: 15 g/ 100 g

 

 

Piskótákhoz és egyéb házi süteményekhez jó választás.

1.000 Ft

Mákos-mazsolás  alma lekvár

összetevők: alma,  cukor, tartósítószer, 0,005 mák   %,  mazsola  0,002  %,

100 gr termék  80  gr gyümölcs felhasználásával készült

összes cukortartalom  25  gr/100 gr

Ajánljuk deszertekhez, palacsintához.

1.000 Ft

Mákos-mazsolás  sárgabarack lekvár

összetevők: sárgabarack, cukor, tartósítószer,  mák  0,005 %,  mazsola  0,002  %,

100 gr termék 85   gr gyümölcs felhasználásával készült

összes cukortartalom  15 gr/100 gr

Piskótákhoz és egyéb házi süteményekhez jó választás.

1.000 Ft

Mandulás marcipános málna gyümölcsdesszert

összetevők: málnavelő, cukor,  mandula 2 %,  marcipán 0,01 %,  sűrítőanyag: pektin,  tartósítószer: kálium szorbát 

100 gr termék  75  gr gyümölcs felhasználásával készült

összes cukortartalom   30 gr/100 gr

Kisgyermekeknek is ajánljuk, magnélküli.

1.000 Ft
mandulás marcipános szeder gyümölcsdesszert

összetevők: szeder velő, cukor, mandula 2 %, marcipán ( 0,01 % sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 gr termék  75  gr gyümölcs felhasználásával készült

összes cukortartalom   30 gr/100 gr

1.000 Ft

Narancsos gyömbéres sütőtök gyümölcsdesszert

összetevők: sütőtök,  narancs, almavelő, cukor, gyömbér  0,001 %,  sűrítőanyag pektin, tartósítószer kálium szorbát

100 gr termék  85   gr gyümölcs (sütőtök  30 gr, alma 30 gr, narancs 20 gr) felhasználásával készült

összes cukortartalom   20 gr/100 gr

 

Jó választás palacsintához, kiflihez és gofrihoz is.

1.000 Ft

Összetevők: kék szőlő velő (otelló szőlő kimagozva, passzirozva) sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 95 g gyümölcs (kizárólag szőlő) felhasználásával készült

Összes cukortartalom: 8 g/100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

 

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített terék

1.000 Ft

Pezsgős csokoládés eper lekvár

Összetevők: eper, almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, étcsokoládé,  1 %,  tartósítószer:

kálium szorbát, pezsgő   0,001 %

alkoholtartalom:    0 %

100 gr termék   80 gr gyümölcs felhasználásával készült  (  70  gr eper,  10 gr alma)

összes cukortartalom  30  gr/10

1.000 Ft

Rumos csokoládés áfonya gyümölcsdesszert

összetevők:  fekete áfonya, almavelő, cukor, rum aroma , csokoládé ( kakaómassza, kakaóvaj, cukor, emulgálószer ) 1  %, sűrítőanyag pektin, tartósítószer kálium szorbát

100 gr termék  85  gr gyümölcs (   60  gr áfonya,   25  gr alma )felhasználásával készült

összes cukortartalom  20 gr/100 gr

Ajánljuk húsételekhez, joghurthoz és kefírhez is.

1.000 Ft

, Rumos csokoládés bodza  gyümölcsdesszert

összetevők:  fekete bodza velő,   almavelő, cukor, rum aroma , étcsokoládé ( kakaómassza, kakaóvaj,cukor, emulgálószer)  1 %, sűrítőanyag pektin, tartósítószer kálium szorbát

100 gr termék  85  gr gyümölcs (    60  gr bodza,   25 gr alma )felhasználásával készült

összes cukortartalom   30 gr/100 gr

1.000 Ft

Rumos csokoládés meggy  gyümölcsdesszert

összetevők: meggy, almavelő, cukor, rum aroma, csokoládé ( kakaómassza, kakaóvaj,cukor, kakaópor, emulgálószer ) 1 %, sűrítőanyag pektin, tartósítószer kálium szorbát

100 gr termék   85  gr gyümölcs (    65 gr meggy,    20 gr alma )felhasználásával készült

összes cukortartalom    20 gr/100 gr

Ajánljuk pirítóshoz és goffrihoz is.

1.000 Ft

Rumos  meggyes  gesztenye  gyümölcsdesszert

összetevők: gesztenyepüré (gesztenye 71 %, cukor, rum és vanília aroma), cukor, almavelő,  meggy 4% sűrítőanyag pektin, tartósítószer kálium szorbát

100 gr termék  85   gr gyümölcs (     50, gr gesztenye,    30 gr alma, )felhasználásával készült

összes cukortartalom   30 gr/100 gr ……….Ajánljuk palacsintához.

1.000 Ft

Vaníliás fűszeres  füge  gyümölcsdesszert

Összetevők:  füge,  almavelő, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát,

vanília aroma, fahéj 0,001%, szegfűszeg 0,001%

100 gr termék 75 gr gyümölcs felhasználásával készült (45 gr füge, 35 gr alma)

összes cukortartalom  30  gr/100 gr

Különleges ízvilága miatt igazi választás lehet süteményekhez.