Termékek Menü
Most itt jársz: > >

hírek

2014. 10. 31. 16:37:45

Melyiket választanád?Megfordult már a fejedben, hogy mindössze 2 egész hónap van hátra az évből???

10 évesek lettünk ebben az évben és olyan, mintha tegnap hirdettük volna ki az első akciót, ami 10 napig tart majd 10 hónapon át... és erre tessék, itt az utolsó ilyen akciós ajánlat!

Két újdonsággal is készültünk meglepetésként az ínyencségekre nyitott olvasóinknak:

Az egyik elfogyasztható, a másik nem :) Viszont Te döntötd el melyiket kéred ajándékba rendelésed mellé!

Érdekelnek a részletek és hogy mi ez a választható ajándék?

Kiderítem a részleteket

 

 

2014. 09. 24. 16:55:00

Itt az ősz és ilyenkor egyre gyakoribb a meghűlés, nátha köszönhetően a csalóka időjárásnak. Érdemes ilyenkor az étrendünket kicsit immunrendszer támogatóvá alakítani, hogy minél ellenállóbbak lehessünk. Ehhez a természet patikájában jó pár hasznos és egészséges termést találhatsz Te is.

Októberi akciós ajánlatunkban ezért olyan lekvárokat kínálunk, amelyek ilyen hasznos termésekből készültek kíméletes eljárással.

De mit lehet tudni ezekről a termésekről és az eljárásról?

Olvass tovább és elmesélem...

 

 

2014. 08. 28. 12:29:44

Házi szörpökRengeteg finomság, ínycsiklandóan kinéző termékek... Pontosan tudom, mit érzel :)

"Vajon tényleg finom lesz, ha megveszem?"

"És melyiket válasszam először?" 

"Ha megkóstolhatnám, jóval könnyebb lenne?"

Akik személyesen keresnek fel minket, könnyű helyzetben vannak, mert megkóstolhatják akár vásárlás előtt amit vesznek, de egy webáruházban ez hogyan lenne megoldható?

Olvasd el a piros gombbra kattintva: 

Hogyan döntsd el, melyiket válaszd?

 

2014. 07. 02. 17:31:55

Ugye Te is szánsz időt a pihenésre idén?

Mi a terv? Tengerpart, helyi strand, egy kis otthon napozás vagy belföldi turizmus? Mindegy is, csak a lényeg, hogy az ember kicsit kényeztesse magát. Viszont bárhová is mész, mi szeretnénk veled menni. Tudom, kicsit furcsán hangzik a kérdés, de azért ne ijedj meg! 

Hidd el, a nyaraláson is jó, ha van valaki aki feldob időnként, kényeztet, vagy csak eszedbe juttatja a hazai ízeket... Jó mulatság lesz ez így együtt, ráadásul alkalmazkodunk, bárhová is mentek :)

"De mégis hogy gondoltátok???" - Jogos a kérdés, gyere olvasd el:

 Vigyetek magatokkal minket is nyaralni... 

2014. 01. 27. 15:20:55

Bizony... 10 éve készült el az első üveg kézműves lekvár a vácrátóti manufaktúrában...

Azóta sok ezer üveg finomságot vásároltak tőlünk vendégeink vásárokon, kiállításokon, személyesen vagy interneten, mi pedig igyekszünk egyre finomabb és különlegesebb termékekkel kényeztetni a Papp Miklós által készített, házi főzésű, 10 ujj megnyalós termékek kedvelőit.

Köszönjük a bizalmat!

Szeretnénk, ha nem csak nekünk lenne ünnep ez az évforduló, ezért 10 hónapon át készülünk neked valami különleges kedvezménnyel!

Vedd ki a részed Te is az ünneplésből! Olvass tovább, hogy megtudd 

mivel készül Miklós Neked ebben a hónapban...

2013. 03. 18. 14:12:19

2012. szeptember 10-én jelent meg egy cikk rólunk a Népszabadság Online-ban. Kisebb életrajzi bemutatónak készült az írás Várhegyi Júliával. 

"Hamarosan lett lekvár csipkéből, meggyből, szederből és a többiből is. Az évek során kiépült a lekvárbirodalom: ízei között van hagyományos, hozzáadott cukor nélkül készített és különleges fűszerezésű. A választék óriási: a dió, a som, a kökény..."

Ha érdekel a Papp Lekvár Manufaktúra története és szívesen megismernéd ezen keresztül kicsit Papp Miklóst is, olvasd tovább cikkünket...

Lekváros szív - Népszabadság Online cikke

2013. 03. 07. 13:29:55

Papp Lekvár - kézműves lekvár különlegességekEgyre többen keresik lekvárjainkat az interneten így régi weboldalunkat ezzel ki is nőttük...

Az egyre nagyobb érdeklődés indokoltá tette, hogy egy vadiúj webáruházat készítsünk látogatóinknak, ahol könnyedén, pár gombnyomással megvásárolhatják a kedvenc terméküket, legyen az lekvár, szörp, öntet, vagy legújabb termékcsoportunk: Papp Miklós mézei.
Az új weboldal új akciókat, bónuszokat, kuponokat is kínál, amelyekből van, amit már az első vásárlásnál igénybevehetsz ;)

Tovább olvasom:

Elindult az új házi-lekvár.hu