Termékek Menü

A Papp Lekvár Manufaktúra

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Papp Lekvár Manufaktúra Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft.
Szolgáltató székhelye: 2163 Vácrátót, Alkotmány út 47.
Cégjegyzékszám: 13-09-161330
Telefonszáma: +36-30/280-2725
Adószám: 24230108-2-13
 

Papp Lekvár Manufaktúra

Papp Miklós vagyok, családommal Vácrátótón élünk, a festői szépségű Botanikus kerttől néhány háznyi távolságra. 10.  éve foglalkozunk  saját termelésű és gyűjtött erdei gyümölcsökből házi lekvár,  szörp készítésével, melyeket sokszor csak vácrátóti lekvárok  néven emlegetnek. A lekvárok a természet patikájának értékes gyümölcseiből készülnek széles választékban, almától a zellerig. A Papp  Lekvár Manufaktúra  kínálata   szezontól függően változó, kb 40 féle íz, hagyományos natúr és cukormentes termékekkel.
 

Több lekvárfőző versenyen díjnyertes vagy külündíjas lekvárom is van...

...a 2009-s gyomaendrődi Sajt és Túrófesztiválon kapott az egyéb kategóriában arany érmet a kökénylekvár, ezüst érmet a csipke lekvár, bronz érmet a fekete berkenye lekvár. De a Dió lekvár, a  natúr sárgabarack,  fahéjas alma, szeder is díjazott,  a csipke többszörösen díjazott és a somlekvár többszörös első díjas.
 
Büszke vagyok rá, hogy több médiamegjelenésben is méltatták már munkásságunkat. Nézzd meg  díjainkat, olvass a rólunk írt cikkekből, hallgasd meg a rádió riportot, vagy nézd meg szereplésünket a Duna Tv Gazdakör című műsorában.
 

Ismerd meg jobban a Papp Lekvár termékeit!

Tudod hány féle lekvárt és egyéb terméket készítek manufaktúrámban? Elmondom neked:
 • hagyományos házi lekvárokat
 • igazi lekvárkülönlegességeket
 • több erdei gyümölcsből készült lekvárt
 • zöldségből készült lekvárt
 • főzés nélkül hidegen készült termékeket 
 • az egyedi igényekre is gondolva:  cukor hozzáadása nélkül készült lekvárokat, szörpöket
 
Termékeim magas gyümölcstartalommal, kevés cukorral, kíméletes, forralás nélküli eljárással készülnek, kivéve azokat, melyeket hagyományosan hosszú főzési idővel sűrítenek sütésálló igazi házi lekvárrá (pl. szilva). Mivel termékeim szabad téri rendezvényeken télen és  forró nyári napokon egyaránt megtalálhatók, ezért minimális tartóstószert használok. /kálium szoirbát/
 
A hidegen, tehát nyersen, főzés nélkül készülő lekvárom , a som és a kökény lekvár   igazi vitaminbombák. 
 

Célunk,  hogy mindenki hozzájusson a különleges ízekhez...

...ezért cukor és édesítőszer  hozzáadása nélkül készítek natúr lekvárokat.
 

Egyedi, különleges ízeim  többek között a...

 • medvehagyma lekvár,
 • csalán lekvár,
 • dió lekvár,
 • fekete berkenye lekvár,
 • zeller lekvár
 • fokhagyma lekvár,  

...de készítek ánizsos hagymalekvárt, lila hagyma lekvárt is sültekhez, valamint sütőtök és  csipke lekvárt, és természetesen a hagyományos szilva, sárgabarack, eper és sok más  finom  lekvárt mellett. Dió lekvárt,  zeller lekvárt  elsőként készítettem.

A vitaminok menüpontban sok hasznos információt találsz az alapanyagként használt gyümölcsökről és  az általam készített sokféle házilekvárról. 

A  házi lekvárokat, szörpöket engedéllyel készítem...

...tiszta, higiénikus környezetben, originál üvegekbe töltöm, miden esetben új kupakkal, lapkával zárom azokat. A műhelyt Te is megnézheted a Duna TV Gazdakőr című  adásában a Sajtó menüpontban.
 
Jó kedvvel, szeretettel készítem termékeimet és mindehhez némi szakképzettség is társul, mert a Bercsényi Miklós Konzervipari Szakmunkásképzőben szereztem szakképesítést, ahol a szakma kíváló tanulója elismerést is megkaptam.
 

Válogass kedvedre a természet patikájának értékes gyümölcseiből készített lekvárok ízkavalkádjából, kóstold meg a napérlelte gyümölcsök fennséges ízeit. 

Az kapcsolat menüpont alatt részletes tájékoztatást kapsz arról, hol szerezheted be személyesen termékeimet, vagy a webáruházban leadott rendelés után postai csomagküldéssel egy nap múlva már fogyaszthatod is termékeinket.
 
Látogass el hát képletesen honlapomon, vagy Vácrátóton személyesen az Ízek házába, hogy megkóstolhasd az általam alkotott hagyományos és különleges  házi ízeket.
 
Írj, vagy hívj bátran, minden kérdésedre szívesen válaszolok!
 
 
Üdvözlettel: Papp Miklós