Keresés

Rendezés:

Bodzalekvár

1.000 Ft

Összetevők:  fekete bodza velő (bodza bogyó velőzve)

reszelt alma, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült

(60 g bodza, 25 g alma)

összes cukortartalom: 30g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

A bodzalekvárt kíméletes eljárással főzzük, ügyelve arra, hogy az értékes vitaminok, ásványi anyagok (pl. B1-, B6-, B12-, C-vitamin, vas) benne maradjanak. Kiváló alapanyag palacsintához, piskótákhoz, de remek kiegészítője lehet egy finom házi Puncstorta receptnek is.  Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint mi mindenre gyógyír a bodza?

Natúr /cukor és édesítőszer nélküli/ Meggylekvár

1.100 Ft
Natúr meggy lekvár:
 Cukor és édesítőszer hozzáadása nélkül készült termék.
Összetevők: meggy, almavelő, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, 
100 g termék 98 g gyümölcs  felhasználásával készült ( 78 g meggy, 20 g alma)
összes cukortartalom: 12 g / 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.
Ajánljuk pirítóshoz és goffrihoz is.

Natúr /cukor és édesítőszer nélküli/ Sárgabarack Lekvár

1.100 Ft

Összetevők: sárgabarack, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 120 g sárgabarack felhasználásával készült

összes cukortartalom: 9 g / 100 g

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített lekvár.
Piskótákhoz és egyéb házi süteményekhez jó választás.

Natúr Birsalma Lekvár (cukor nélküli)

2.000 Ft

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.

Natúr Csipkelekvár (hecsedli) (cukor nélküli)

3.000 Ft

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.

Rizsfelfújthoz (riskó) és húsokhoz ajánljuk. Illetve teába is kiváló szószként.

Natúr Eperlekvár (cukor nélküli)

1.200 Ft

Összetevők:  eper,  almavelő,

  sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült

(70 g eper,  10 g  alma)

összes cukortartalom: 8 g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített termék.
 

Natúr Fahéjas Almalekvár (cukor nélküli)

1.100 Ft

Natúr fahéjas alma lekvár:

Cukor és édesítőszer hozzáadása nélkül készült termék
Összetevők: alma, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, fahéj 0,001%
100 g termék  98 g gyümölcs felhasználásával készült

összes cukortartalom: 10 g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó !Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített termék.

Ajánljuk paleo diátához.

Natúr Fekete Áfonya-alma Lekvár (cukor nélküli)

1.200 Ft

Natúr  Fekete Áfonya-alma lekvár

A termék hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz.

Összetevők:  fekete áfonya, almavelő, sűrítőanyag pektin, tartósítószer kálium szorbát

100 gr termék    85     gr gyümölcs felhasználásával készült (  45  gr áfonya,  40:  gr alma)

összes cukortartalom    8   gr/100 gr

Ajánljuk húsételekhez, joghurthoz és kefírhez is.
Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.

Natúr Feketeribizli Lekvár

1.200 Ft
Natúr fekete ribizli lekvár  
Kíméletes, (forralás nélküli) eljárással, hozzáadott cukor nélkül készített mag nélküli termék.
 
Összetevők: Fekete ribizli velő, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
100 gr termék 98 gr gyümölcs felhasználásával készült.

Összes cukortartalom 10 gr/100 gr Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.

Húsételekhez és sajtokhoz tudjuk ajánlani.

Natúr Fokhagyma krém

1.000 Ft

Összetevők : almavelő, fokhagyma, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

Összes cukortartalom: 10 g/ 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készült

Natúr Homoktövis-alma lekvár

1.200 Ft

Natúr Homoktövis-alma lekvár

A termék hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz.

Összetevők: homoktövis velő, alma velő,  sűrítőanyag: pektin, tartósítószer kálium szorbát

100 gr termék    85 gr gyümölcs felhasználásával (    45  gr homoktövis,   40 gr alma) készült

Összes cukortartalom  8 gr/100 gr

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.

Natúr Kékszőlő Lekvár

1.200 Ft

Összetevők: kék szőlő velő (otelló szőlő kimagozva, passzirozva) sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 95 g gyümölcs (kizárólag szőlő) felhasználásával készült

Összes cukortartalom: 8 g/100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített terék