Keresés
Bodzalekvár
Összetevők: fekete bodza velő (bodza bogyó velőzve)
reszelt alma, cukor, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
100 g termék 85 g gyümölcs felhasználásával készült
(60 g bodza, 25 g alma)
összes cukortartalom: 30g / 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!
A bodzalekvárt kíméletes eljárással főzzük, ügyelve arra, hogy az értékes vitaminok, ásványi anyagok (pl. B1-, B6-, B12-, C-vitamin, vas) benne maradjanak. Kiváló alapanyag palacsintához, piskótákhoz, de remek kiegészítője lehet egy finom házi Puncstorta receptnek is. Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint mi mindenre gyógyír a bodza?
Natúr /cukor és édesítőszer nélküli/ Meggylekvár
Natúr meggy lekvár:Cukor és édesítőszer hozzáadása nélkül készült termék.Összetevők: meggy, almavelő, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát,100 g termék 98 g gyümölcs felhasználásával készült ( 78 g meggy, 20 g alma)összes cukortartalom: 12 g / 100 gFelbontás után hűtve tárolandó!
Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.
Ajánljuk pirítóshoz és goffrihoz is.
Natúr /cukor és édesítőszer nélküli/ Sárgabarack Lekvár
Összetevők: sárgabarack, tartósítószer: kálium szorbát
100 g termék 120 g sárgabarack felhasználásával készült
összes cukortartalom: 9 g / 100 g
Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített lekvár.
Piskótákhoz és egyéb házi süteményekhez jó választás.
Natúr Birsalma Lekvár (cukor nélküli)
Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.
Natúr Csipkelekvár (hecsedli) (cukor nélküli)
Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.
Rizsfelfújthoz (riskó) és húsokhoz ajánljuk. Illetve teába is kiváló szószként.
Natúr Eperlekvár (cukor nélküli)
Összetevők: eper, almavelő,
sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült
(70 g eper, 10 g alma)
összes cukortartalom: 8 g / 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!
Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített termék.
Natúr Fahéjas Almalekvár (cukor nélküli)
Natúr fahéjas alma lekvár:
Cukor és édesítőszer hozzáadása nélkül készült termék
Összetevők: alma, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, fahéj 0,001%
100 g termék 98 g gyümölcs felhasználásával készült
összes cukortartalom: 10 g / 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó !Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített termék.
Ajánljuk paleo diátához.
Natúr Fekete Áfonya-alma Lekvár (cukor nélküli)
Natúr Fekete Áfonya-alma lekvár
A termék hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz.
Összetevők: fekete áfonya, almavelő, sűrítőanyag pektin, tartósítószer kálium szorbát
100 gr termék 85 gr gyümölcs felhasználásával készült ( 45 gr áfonya, 40: gr alma)
összes cukortartalom 8 gr/100 gr
Ajánljuk húsételekhez, joghurthoz és kefírhez is.
Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.
Natúr Feketeribizli Lekvár
Összes cukortartalom 10 gr/100 gr Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.
Húsételekhez és sajtokhoz tudjuk ajánlani.
Natúr Fokhagyma krém
Összetevők : almavelő, fokhagyma, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
Összes cukortartalom: 10 g/ 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!
Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készült
Natúr Homoktövis-alma lekvár
Natúr Homoktövis-alma lekvár
A termék hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz.
Összetevők: homoktövis velő, alma velő, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer kálium szorbát
100 gr termék 85 gr gyümölcs felhasználásával ( 45 gr homoktövis, 40 gr alma) készült
Összes cukortartalom 8 gr/100 gr
Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.
Natúr Kékszőlő Lekvár
Összetevők: kék szőlő velő (otelló szőlő kimagozva, passzirozva) sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
100 g termék 95 g gyümölcs (kizárólag szőlő) felhasználásával készült
Összes cukortartalom: 8 g/100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!
Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített terék