Leírás és Paraméterek
Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.
Rizsfelfújthoz (riskó) és húsokhoz ajánljuk. Illetve teába is kiváló szószként.
Tudtad, hogy a népi hagyomány szerint a csipkebogyó C-vitamin tartalma magas? Tartalmaz vasat, magnéziumot, A-, B-, K- és P-vitamint. Enyhíti a vese és hólyagbajokat. Jó hatású a magas vérnyomásra, bélhurutra, hörgőhurut, epe és májzavar esetén. Ízületi betegségekre is hatásos.
Eljárás | többször paszírozott, kíméletesen főzött, vitamin megőrző |
Állaga | krémes, selymes |
Hozzáadott cukrot | nem tartalmaz |
Hozzáadott édesítőszert | nem tartalmaz |
Vélemények
1 értékelés
Írja meg véleményét!
LGY Mónika
|
2025. 04. 28.
Gyerekkoromban a nagyanyám készített csipkelekvárt, amit nagyon szerettem, ez visszahozta az évtizedekkel ezelőtti aromákat.
Elképesztően finom, teljesen szőrmentes, és az benne a legjobb, hogy saját ízlésem szerint ízesíthetem. Cukorbetegként ez különösen fontos. Gofrit szoktam készíteni, arra használtam, tökéletes rá!
Felbontás után a hűtőben lakott, hónapokig megőrizte tökéletes állapotát. (Mivel amúgy nem vagyok nagy lekvárfogyasztó, ezért lassan fogyott, de legalább sokáig élvezhettem.) Most rendeltem utánpótlást.
Elképesztően finom, teljesen szőrmentes, és az benne a legjobb, hogy saját ízlésem szerint ízesíthetem. Cukorbetegként ez különösen fontos. Gofrit szoktam készíteni, arra használtam, tökéletes rá!
Felbontás után a hűtőben lakott, hónapokig megőrizte tökéletes állapotát. (Mivel amúgy nem vagyok nagy lekvárfogyasztó, ezért lassan fogyott, de legalább sokáig élvezhettem.) Most rendeltem utánpótlást.