Termékek Menü

Cukor nélkül készült lekvárok-Paleó lekvárok

A Papp Lekvár Manufaktúra natúr készítményei hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvárok. Zöld cimkéjükről könnyen felismerhetőek.

Rendezés:
1.000 Ft
Natúr meggy lekvár:
 Cukor és édesítőszer hozzáadása nélkül készült termék.
Összetevők: meggy, almavelő, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, 
100 g termék 98 g gyümölcs  felhasználásával készült ( 78 g meggy, 20 g alma)
összes cukortartalom: 12 g / 100 g
Felbontás után hűtve tárolandó!

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.
Ajánljuk pirítóshoz és goffrihoz is.

1.000 Ft

Összetevők: sárgabarack, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 120 g sárgabarack felhasználásával készült

összes cukortartalom: 9 g / 100 g

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített lekvár.
Piskótákhoz és egyéb házi süteményekhez jó választás.

1.700 Ft

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.

2.500 Ft

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.

Rizsfelfújthoz (riskó) és húsokhoz ajánljuk. Illetve teába is kiváló szószként.

1.000 Ft

Összetevők:  eper,  almavelő,

  sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 g termék 80 g gyümölcs felhasználásával készült

(70 g eper,  10 g  alma)

összes cukortartalom: 8 g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített termék.
 

1.000 Ft

Natúr fahéjas alma lekvár:

Cukor és édesítőszer hozzáadása nélkül készült termék
Összetevők: alma, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát, fahéj 0,001%
100 g termék  98 g gyümölcs felhasználásával készült

összes cukortartalom: 10 g / 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó !Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített termék.

Ajánljuk paleo diátához.

1.000 Ft

Natúr  Fekete Áfonya-alma lekvár

A termék hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz.

Összetevők:  fekete áfonya, almavelő, sűrítőanyag pektin, tartósítószer kálium szorbát

100 gr termék    85     gr gyümölcs felhasználásával készült (  45  gr áfonya,  40:  gr alma)

összes cukortartalom    8   gr/100 gr

Ajánljuk húsételekhez, joghurthoz és kefírhez is.
Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.

1.000 Ft
Natúr fekete ribizli lekvár  
Kíméletes, (forralás nélküli) eljárással, hozzáadott cukor nélkül készített mag nélküli termék.
 
Összetevők: Fekete ribizli velő, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
100 gr termék 98 gr gyümölcs felhasználásával készült.

Összes cukortartalom 10 gr/100 gr Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.

Húsételekhez és sajtokhoz tudjuk ajánlani.

1.000 Ft

Összetevők : almavelő, fokhagyma, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

Összes cukortartalom: 10 g/ 100 g

Felbontás után hűtve tárolandó!

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készült

1.000 Ft

Natúr Homoktövis-alma lekvár

A termék hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz.

Összetevők: homoktövis velő, alma velő,  sűrítőanyag: pektin, tartósítószer kálium szorbát

100 gr termék    85 gr gyümölcs felhasználásával (    45  gr homoktövis,   40 gr alma) készült

Összes cukortartalom  8 gr/100 gr

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.

1.000 Ft
Natúr medvehagyma krém
             Cukor és édesítőszer hozzáadása nélkül készült termék
összetevők: medvehagyma levél, almavelő, sűrítőanyag: pektin
burgonyakeményítő, tartósítószer: kálium szorbát
összes cukortartalom: 8 gr/100 gr
Felbontás után hűtve tárolandó
1.000 Ft
natúr szeder lekvár

hozzáadott cukrot nem tartalmaz

Összetevők:  szeder velő, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát

100 gr termék  85 gr gyümölcs felhasználásával készült

Összes cukortartalom: 8 gr/100 gr

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített házi lekvár.

1.000 Ft
Natúr zeller zöldségkrém.
Cukor és édesítőszer hozzáadása nélkül készült termék
Összetevők:  Zeller,  almavelő, sűrítőanyag: pektin, tartósítószer: kálium szorbát
Összes cukortartalom: 8 g / 100 g

Hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készített termék.